Om os

Scandinova flise design

Scandinova flise design er en del af den traditionsrige danske gulvgrossistvirksomhed, Scandinova – og etablerede i år 2003 en 500 m2 stor inspirationsudstilling i Søborg. Udstillingen er blevet et stort trækplaster for private og professionelle kunder i Storkøbenhavn. Det skyldes både den omfattende inspiration, man kan tage med sig såvel som den kompetente vejledning, der er på stedet. Kombinationen har givet Scandinova flise design et rigtig godt fodfæste på markedet – og i dag er vi blandt de førende importører i Danmark med import og agenturer på mere end 20 fliseproducenter fra bl.a. Italien, Polen, Spanien, Tyskland, Holland og Kina.
  
Scandinova flise design har hovedkontor i Søborg samme sted som udstillingen. Lager findes også i Søborg. Dertil kommer et stærkt landsdækkende net, der hurtigt kan rykke ud med unikke og konkurrencedygtige løsninger.
Målet er klart. Vi stopper ikke før, vi er den mest betydende og attraktive aktør på markedet.

Produkter

Hos Scandinova flise design er vi ikke bange for at sætte nye standarder. Vi er på forkant med de seneste trends og har et stort udvalg af kvalitetsfliser til det designbevidste publikum. Vi henter konstant ny inspiration – lige fra naturens rustikke former over de traditionelle klassiske linjer til moderne minimalisme. Klassisk, antik romantisk og minimalistisk. Så enkelt er det. Gå på opdagelse i vores fliseunivers og skab dit eget afsæt for ny og spændende indretning.

Åbnings- tider

Mandag-fredag 
kl. 8.00-17.30

Lørdag
kl. 10.00-14.00

Transformervej 10 2860 Søborg
Tlf.: 4450 1160