Facebook konkurrencebetingelser

1. Udbyder af konkurrencen er: 

flise design, Transformervej 10, 2860 Søborg
Konkurrencen afvikles på https://www.facebook.com/flisedesignsoeborg/ 

 

2. Konkurrencebeskrivelse:
Konkurrencen afholdes via en statusopdatering på https://www.facebook.com/flisedesignsoeborg/ i perioden 5. feb til 19. feb. Der udloddes fliser til en værdi af 5.000 kr. Vi udvælger en vinder blandt alle indkomne svar senest d. 19. februar. 

 

3. Hvem kan deltage?
Kun personer, der er bosiddende i Danmark kan deltage. Ansatte i flise design og Scandinova samt deres familie kan ikke deltage i konkurrence.

4. Sådan deltager du:
Du deltager i konkurrencen ved at kommentere på opslaget, hvem du synes, der fortjener nye fliser til deres næste projekt. Du skal også 'Synes godt om' opslaget for at deltage.

5. Udtrækning af vinder:
flise design vil udvælge én vinder blandt alle, der har deltaget ved at kommentere og 'Synes godt om' statusopdateringen. Vinderen bliver kontaktet på Facebook. Arrangøren intet ansvar for at et kontaktforsøg til en potentiel vinder går tabt, ikke bliver opfanget eller af anden grund ikke når frem. Hvis, på trods af flere forsøg, en potentiel vinder ikke svarer inden for 48 timer efter det første kontaktforsøg, vil den potentielle vinder miste retten til præmien, og en ny vinder blive fundet. 

Hvis en potentiel vinder ikke er berettiget til deltagelse, eller hvis han eller hun ikke har godkendt disse betingelser eller ikke vil modtage præmien af en eller anden gund, vil den potentielle vinder blive diskvalificeret, og en alternativ vinder blive trukket.

6. Præmie:
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre produkter. Præmien kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. flise design påtager sig intet ansvar for skader på personer og/eller ejendom som følge af forkert brug af produktet, uagtsomhed eller andet. Præmien er sponseret af flise design, som også afholder præmieafgiften til SKAT. Skulle en person som følge af præmien pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver flise design sig ethvert ansvar i denne forbindelse.

7. Ansvar:
Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med konkurrencen vil alene være tilgængelig for flise design, som er leverandør af konkurrencen. Kontaktoplysningerne vil alene blive brugt til kontakt i forbindelse med konkurrencen. flise design opbevarer oplysninger om deltagerne fortroligt til brug for:

- Konkurrencen og eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet en præmie.
- Til levering og fremsendelse af præmierne

flise design vil behandle alle givne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysningerne til en tredjepart.

Desuden:
flise design er ikke ansvarlig for eventuelle tastefejl. flise design er ikke ansvarlig for eventuelle tekniske problemer på Facebook. flise design forbeholder sig retten til løbende at revidere regler og kan ændre regler såfremt det bliver nødvendigt. flise design er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.